Salut!

Okej.. Det här har varit några skit dagar. Jag har kräkts några gånger varje dag och knappt kunnat få i mig så mycket. Jag bara kan inte. Jag är verkligen RÄD att känna mig mätt.. Det är så läskigt..... Aja.. men jag ska försöka att uppdatera mer och så. Bye bye <3

Revolations

Sitter och smsar med mitt ex. Hon drar upp allt igen. Tidigare idag kom jag på hur äcklig jag måste varit med Mia o så. Hon tycker det med, sen var jag aldrig riktigt bra, brydde mig aldrig, falsk, okänslig, blyg, kall... O darför sökte hon uppmärksamhet hos embla. Varför vill jag ha knivar i mig? Varför vill jag ha alla negativa saker om mig själv bekräftat? Varför vill jag höra allt det här tills jag ligger i en panik attack och gråter? Jag vet inte... Hatar mig själv. Jag som hade gjort framsteg. Nu vill jag bara ta en överdos på pillerna i medicinskåpet.

Det var länge sedan

anledningen är att dem, dvs behandlarna hittade min blogg.. Iallafall, ska uppdatera lite, är på dagvård nu! Det är tvådelat.. Jag är glad att slippa HDV, men jag saknar att kunna prata med nån som verkligen förstår och det är KAOS hemma just nu. Varje dag bråkas det och det resulterar bara i att jag tappar aptiten.. Och det är skit. I och med det så känns det som att jag får ett återfall till anorexin. Jag vill inte äta. Jag vill verkligen inte. Jag vill gömma, fuska, träna, fasta... Jag vet inte vad jag ska göra... Jag får panik attacker då jag ligger på golvet i en boll under täcket och skakar. Jag vill försvinna. Jag vill skära. Jag hatar allt det här... PANIK. Och min pappa lägger in kommentarer KONSTANT om hur lat jag är och så medans min mamma säger att jag är sjuk igen och bråkar med mig. Hemskt.
Jag får sån extrem ångest öve ALLT. Över alla dumma val jag gör som egentligen inte är dumma. Jag överanalyserar varje bit av vad det nu jag ska stoppa i munnen..

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0