Allt är pga dig!!

Gab gillar en annan. Pratar om henne med mig??! Hatar det!! Och hon pratar om vilken mat hon ska bjuda henne på -.-... Gab gillar mat och sånt. Det är pga dig! Du, du, dumma Ana!! Gab vill äta kärleksmums.. Jag skulle ALDRIG kunna göra det. Gab kommer typ före Dig. Men fortafarande ALDRIG nåt såå vidrigt..

Men iallafall. Idag hade jag hets igen. Men nu är det slut! Jag åt och åt, åt så mycket att jag hade ont. Så jag spydde. Mådde illa. Kände mig vidrig.. Men äcklade mig från allt sånt. Så nu är de över :D. Kollar på lite bra thinspo, Sharing the secret och lite Supersize vs Superskinny. Behöver det. Inspiration.

Ett fucking helvete

Nu hetsäter jag i princip varje dag. Mår så dåligt. Men jag har kommit upp med ett system. Jag äter inget om jag är ute och vet att jag inte kan stoppa mig själv när jag kommer hem. Och jag börjar ta morötter, frukt och gurka i stället för annat.

Men det var inte det västa. Jag är helt jävla fucked up.
Jag är kär. I min kompis. Gab... Hon är så fantastisk. Vacker, snäll, fin, söt, random och bäst av allt hon förstår och bryr sig.På en vecka har jag flirtat, träffat henne, blivit tillsammans med henne, sagt att jag älskar henne och värst av allt blivit krossad. Hon gjorde slut. Och gissa varför?! Mitt fucking ex är henne bästa kompis. Och han blev sur, sa att han aldrig skulle prata med henne igen. HATAR HONOM!!! Sen har jag messat me henne och så. Det visar sig (som jag trodde)...hon gillar fortafarande en annan.... </3 G mår dåligt också... Hon mår dåligt över allt. Alla behandlar henne så dåligt. Hur kan nån göra det?? Hon är så fin och fantastisk... Skrev "I love her" 470 gr igår.. kunde inte sluta... men pappret tog slut.. Jag älskar henne verkligen. Mer än nån annan. Jag har verklgen aldrig känt såhär för nån.. Hon är så speciell... Men hon säger att jag borde hitta nån bättre.. Men för mig är hon den bästa som finns! Nu har hon typ slutat svara också. Jag vill inte vara utan henne... Klarar det inte...

The daily problems

Här är dagliga problem. Bilder hittade jag här: http://edsdailyproblems.tumblr.com
Jag förstår dem precis. Nästan alla passar perfekt. Det beskriver allt så bra.... Men vad är lösningen. Jo att sluta allt det här... Vet att man borde men vill jag... nej. Det är hemskt bara tanken av att äta dem normala 2000 kcal om dagen... Får mig bara att må illa..

Jag känner mig så skyldig men andra skulle säga att det är bra

Jag har ätit alla måltider idag. Soppa till lunch, flingor och mjölk till frukost och wok grönsaker till middag. Känner mig uppsvälld och äcklig.... Fy fan asså.. Jag tränade knappast heller. Bara 75 sit ups, och typ 15 min konstant ben övningar. Sen tog jag typ en kvarts PW(promenad). Men känner mig sjukt stressad för jag börjar skolan om 2 dagar!!! Tillbaka till helvetet antar jag. Men det betyder att mina föräldrar inte behöver tjata på mig om att äta lunch eller frukost, för dem måltiderna brukar jag ta i skolan. Hade tänkt att springa mina vanliga 30 min men de började regna, lat av mig att inte springa lr ta en PW men börjar bli förkyld. Om jag blir förkyld så kommer jag vara hemma, ingen träning, äta mer, och mina föräldrar kommer trycka i mig mat... Jag känner mig så dum som skriver såhär. Men jag mår så dåligt när jag ätit. Speciellt om jag hetsäter. Gjorde det, åt 5 st low-fat scones (extrem tur att dem va low), men spydde upp ca 3 av dem. Mår illa ändå, att jag åt så mycket. Men det är läskigt. När man försöker men kroppen gör annorlunda än vad man säger till den att göra.

Vad har hänt nu? Jag brukade hata dig.

Jag har fått kontakt me en tjej som jag brukade hata. Nu chattar vi varje dag. Hon har haft det svårt. Hon förstår. Jag har berättat hur jag mår med min ÄS. Hon är schysst....  Hon fattar. Hon säger att jag är smal men jag tror henne inte. Hon är bi och e kär i en tjej. Hon beskrev henne, hur hon var så vacker men nt skinny smal. Att man inte behöver vara smal. Låter så fint. MEn jag är inte henne. Jag är inte vacker. Jag är inte älskad.

fyfan..

Jag hat ätit normalt idag. Vad är normalt egentligen? Idag tycker jag att jag ätit mycket men min mamma klagar konstant på hur lite jag äter. Hon äter lite hon oxå. Vid middagen tog hon lite, satt tyst, åt långsamt och bara stirrade på tallriken. Jag fyllde tallriken med grönsaker, 1 vego burgare, 2 skedar kokt vild ris(ca 1 dl). Sen åt jag typ allt fast kunde slänga ca 1/3 av burgaren.
Intag
Frukost: 1 dl soja mjölk light, 3 msk multi vitamin fling mix, 1/2 äpple= ca 110 kcal
Lunch: en portion fransk soppa= ca 150
Middag: ca 1 vego burgare, 1 dl ris, sallad= 250 kcal
Mellis= 1 msk soya yoghurt= 20 kcal
Sammanlagt: 540 kcal (känns extremt mycket)

varför jag är som jag är

Det började tidigt, jag ahr sen jag var liten tyckt illa om min kropp. Men jag tränade mycket och höll mig smal, jag ät mycket men var smal. Sen slutade jag träna men trodde att jag kunde fortsaätta äta som jag gjorde. Och åren gick, jag börjademärka andra. Hur vackra och smala dem var. En sommar kallade min lillebror mig fet, påpekade min feta mage och lår. å började det. Jag tränade, gjorde 100 sit ups om dagen. Men jag åt fortfarande. Det gick en tid och jag åt mindre och mindre. Men sen började jag må bra igen. Blev inte smalare. Men jag mådde bättre. Men sen så kom det tillbaka. Min pojkvän som var den enda i världen som visste att jag haft en ED och att jag skar mig. Han fick mig att känna mig fin. Han sa att jag var smal och vacker.. Trodde aldrig helt på det. Men sen.. Sen sa han att jag var tjock. Att han inte gillade mig längre.. Nu är det värre än nånsin pga det

Kontroll

Jag har upptäckt hur mycket kontroll jag vill ha. Jag vill veta allt. Jag planerar alltid exakt hur många kalorier som jag ska ha till frukost. Jag vill alltid äta middag vid kl 19, inte senare. Och helst av allt inte äta nåt efter. Med att jag är vegan så blir det lättare för att jag inte behöver äta familjen äckliga saker som dem tar hem.
Igår skulle  jag och min kompis typ ha film mys med snacks. Jag fick panik. Men lyckades fixa med bara 1/4 melon, 1 äpple, ½ banan och ca 5 dl soja mjölk och flingor. Mådde illa efter. Att jag ens åt middag gjorde mig illamående.. Hon tog chips så jag antar att jag klarade mig men mådde ändå sjukt illa.
Gårdagens intag
Frukost: -
Lunch: -
Mellis: 1 dl grhamsmjöl, 1 msk äppelmos och vatten= ca
Middag: Meze tallrik från Söder Manna
Snacks: 1 äpple=62 kcal, 1/4 melon= ca 50 kcal  , 5 dl mjölk= 190 kcal, 1 dl kellogs flingor= ca 110 kcal , ½ banan= 51 kcal

Dagens intag
Frukost: 167 g våfflor= ca 180 kcal
Lunch: -
Middag: förhoppningsvis inget

Idag skulle vara bra..

Jag föreslog att jag och min kompis skulle göra våfflor till frukost, dumt men hon har börjat tro och oroa sig. Men iallafall, jag letade reda på recept. Gjorde dem.. hon la på mer och mer smör i våffel järnet.. Mådde illa.. Sen skulle vi äta.. Jag behövde lura henne till att lämna rummet så att jag kunde väga våfflan, den vägde 88g och det var 292 kcal för 268g. Jag ville bara äta en, utan nåt på men sen tog hon två till och typ kollade på mig när jag sa att jag inte ville ha mer så jag bara tog en till.. Stirrade på den, var livrädd. Sen var den borta.. Då kom ångesten. Jag vill spy. Jag ville spy upp det. Så är det varje gång jag ätit nåt. Varje gång jag åt mer än planerat.
T.ex. om jag planerat att äta exakt 1 dl mjölk men jag kan inte mäta upp eftersom nån är där. Jag får panik. Vet ungefär hur mycket 1 dl är i den koppen jag ALLTID MÅSTE använda.. Men jag vet inte exakt. Jag vill alltid mäta, väga. Måste veta.
Om vi äter middag som familj så försöker jag alltid komma först, ensam till köket, ta mat, bre up på tallriken och sen när dem kommer så låtsas jag som om jag ätit mycket. Ibland om jag tappat kontrollen och det bara är en förälder så gör jag vad som helst för att få ut dem yur huset så att jag kan spy.
Jag är äcklig. Vidrig. Det är äckligt att spy men jag mår lite bra efteråt. Då släpper ångesten men nästan bara om jag spytt upp mycket. Man kan ändå bara spy upp 80% av kalorierna.

Nu är det slut...orkar nt mer från dig

Nu har jag sagt allt jag velat till J.. En lång text.. mår så jävla dåligt..
Idag har varit konstig..
Jag var på yasuragi igår och imorse, maten var bra och nyttig. Jag kunde simma och ta yoga. Körde en timme yoga och simmade 60 längder igår som är lika mycket som ca 1,5 km och idag hann jag bara 1 km.
Intag
Frukost: 1 liten bit melon, 1,5 dl soyagurt, lite flingor och nötter, och en halv liten fullkorns fralla = ca 200 kcal
Mellis: 2 melon bitar
Lunch: 60 g grönsaker och en fullkorns fralla
Middag: lite pasta o musslor(men spydde)

berättar mer imorn..

hej det var länge sen..

Nu har jag inte skrivit nåt på flera månader. Jag har faktist mått bra ett tag. Blev vegan, åt mycket, hade inga problem alls. FATTA! Inga problem ALLS! Såklart så hade jag lite ibland med att t.ex. äta glass o sånt.
Men sen..gick vi på bup mötet.. jag ljjög som vanligt o sa att allt bara var stress.. Alla går på det. Sen kommer vi hem och pappa börjar bråka om att jag måste sitta i vardagsrummet med min dator. Helt plötsligt så känns det som all kontroll över mitt liv försvann. Jag har börjat igen. Duktigare än nånsin.. Eftersom jag är vegan så slipper jag ost, bröd, glass, grädde och annat äckligt (fast såklrt vill ibland föräldrarna vara "snälla" och köper hem vegan variant). Iallafall, jag har börjat springa, simmar och tränar, försöker göra det varje dag. Mitt mål är att gå ner 10 kg på 12 veckor. Det betyder ½kg i veckan, inte mycket men ändå. SÅ jag ska äta MAX 900 kcal om dagen och bränna minst 300 kcal.

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0