sanningen

jag har aldrig velat bli bättre okej. jag vill vara kvar, jag hatar den här jävla behanlingen..varför gör jag det här...nt för mig, nej såklart. jag gör det för att annars skulle jag inte klara att leva hemma, min mamma är hemsk. men jag kan inte leva såhär heller... jag blir bara fetare och  fetare hela tiden. jag har värk i huden, antar att det är för uttöjningen... men som jag sa, jag skulle inte kunna leva hemma utan behandlingen men det är värre nu. jag vill dö. min mamma har skrikit om jag vill svälta och dö. sanningen är att ja, typ, jag vill vara ana, jag vill inte vara normal eller frisk. jag vill hellre vara döende eller död än fet, normal och levande. där har du det. allt jag vill är ana. jag saknar hungern. lyckan efter träning. glädjen nästan varje gång jag såg min spegelbild. jag saknar det. jag saknar sallad till lunch eller ingen lunch alls. jag hatar att äta. jag hatar min feta mage och lår och midja. jag saknar mina revben och höftben. jag hatar mando. jag hatar det verkligen. jag tror helhjärtat att jag aldrig kommer kunna bli helt lycklig om jag inte får vara smal och nyttig. jag vill dö. varje tugga jag tar vill jag spy upp. varje gång jag känner min feta mage som väller ut om jag hukar mig framåt så vill jag ta en kniv och få slut på allt. jag är äcklig. inget nån gör kan förändra det. ingen kan hjälpa mig förutom med träning och hälsomat. det är allt jag vill ha. inget annat. ingen bok, film, resa, biobiljett, klådesplagg kommer göra mig glad. det är det enda. jag kommer aldrig bli lycklig om jag inte får bli smal.

Förvirrad

Nu har jag varit där ett tag. Det är HEMSKT. Första dagen åt jag måltid efter måltid men hela tiden ville de att jag skulle ta mer och det jag tog var SÅ mycket mer än vad jag är van vid, jag mår illa och har hemsk magont i princip hela tiden. Jag äter 6 måltider om dagen, förstår du? Från 1 eller 2 till 6 stycken. Igår fick jag mitt matschema. Jag måste äta 250 g mat varje lunch och middag på min facking mandometer. Det är en maskin som räknar hur snabbt och hur mycket man äter. Man kan inte fuska eller lura. Man måste äta som dem vill att man ska. Jag får inte skära mina äpplen, jag får inte ta för små tuggor eller nåt sånt. Men det värsta är att alla där är lyckade. Jag är en fet kossa och där finns det vackra människor. Men gissa vad, jag har hetsätit ändå. Även om jag mår illa och äter så mycket så har jag gjort det. Kakor och yoghurt och två mackor. Vidrigt. Men det ska jag berätta för min behandlare på måndag. För jag har hetsätit och kräkts två gånger redan. Det funkar inte här hemma. Det är verkligen hemskt. För min mamma. Jag klarar inte henne. Jag KAN inte äta framför henne. Idag åt hon mindre och satt tyst och sneglade på mig, det är hemskt. Jag hatar det. Så fort jag kommer hem är det helvete. Jag hetsar, spyr, mäter, fuskar, funderar allt med Ana syn.

Första dagen tillbaka

Idag var första dagen i skolan. Det var så konstigt. Jag hade tänkt fasta idag men det sket sig TOTALT, jag måste ha tagit in minst 550 kcal.... ALLT. Nutella, sojakorv, mat, flingor... Men annars..jo, möte på Mando imorgon. Jag känner mig så kkonstig angpende detta. JAg vill inte bli FETARE.. Kommer börja behandling så snart. OCh efter viill jag bli nyttig! Jag vet att jag måste bli frisk. Men jag kommer inte klara att äta fet mat eller sötsaker tror jag. Dessutom jag gillar nyttig mat, fullkorn, sallader och sånt. Det enda stora problemet jag har är portionskontroll. Jag vet verkligen inte... Vad är normalt? Hur mycket är lite, vad är mycket? Har läst lite angående det, t.ex. nötter ska ätas i ca 1 dl om det ska vara nyttigt. Så det enda jag söker egentligen är att lära mig portionskontroll.

HEMMA

Nu är jag i sweden igen. Hur började det..? Jo, hets! Gröt och frukt, bättre än bullar och bröd men ändå. Nu sitter jag här med min sallad och funderar. Känner fetare än nånsin. Och juste! Ska in på behandling på torsdag!! Ska på intervju o undersökning på tisdag och börjar skolan för första gången på en månad på måndag. De blir typ två dagar skola på två måndader x3. Är orolig för hur det kommer bli... Men jag kan kanske äta hälsosamt och få träna så att jag håller mig i storlek 34/XS. Jag KLARAR INTE ATT BLI FET... Om jag inte kommer kunna ha mina kläder längre så kommer jag må så dåligt.. Men jag kanske får börja träna och så om jag visar framsteg. Hoppas på det iallafall... Verkligen... Annat än det. Jo, resan. Hur har den varit?

Få se... Jag har rest med min mamma som fått nedrott när jag inte velat äta men samtidigt så har jag haft massiva hetsar och då har hon inte hjälpt mig. Det är lika mycket av min sjukdom att överäta som att svälta. Jag mår sämre av att hetsa och "purge" än att svälta... Sen äter inte hon så värst mycket heller så hela tiden behövde jag kolla så jag åt mindre än henne. Jag var som besatt av allt hon åt. Och hon erbjöd mig kakor, snickers, bröd, men hon vet att även om jag tar det så mår jag dåligt flera dagar efteråt.. Det är hemskt. Snälla,om man vill hjälpa nån med en ÄS. BJUD DE INTE PÅ NÅT SÅNT! Det hjälper inte alls!!!

USA-hets

Jag har haft MASSIVA hetsar. Med bröd, choklad, mer bröd och skit helt enkelt. Men i förrgår fick jag nog. Jag hetsade i timmar och sedan middag. Jag mådde sååå illa och var så uppsvullen att jag inte kunde sova. Så igår tog jag nya tag. SKippade frukost pga illamående från dagen innan. Men sedan lunch, det blev sallad. Sedan middag, det blev sallad med nötter(ångest påslag..) och hummus, det är btw 30 kcal per msk! Det fick jag veta nu och jag som trott att det var kcal snålt.. Det stryker hummus från "safe-food" listan... Idag har jag hitils ätit en kopp fruktsallad, melon, 2 vindruor, 3 päron bitar och två blåbär. Även om nån läser detta, ät ALDRIG jordnötssmör! JAg gjorde det MASSOR i början här men det är bara dumt. Sjukt hetsframkallande och kcal rikt.

USA

Jag åker imorn! JA, till New York och sen Texas. Det kommer bli awesome! Är orolig för flyg maten och att bo hos vänner där. Orolig att behöva äta för mycket. Men jag är säker på att det inte blir nån hets iallafall. Hetsfri på 16 dagar! Vi kommer promenera mycket så då bränns kcal oxå. Sjukt glad över resan :)

Nyår!

Gott nytt år!!
Mina ny års löften:
  • Sluta hetsäta
  • Gå in i behandling
  • Höja mina betyg
  • Börja träna ca 3 gånger i veckan
  • Börja på dans
  • Läsa fler böcker
  • Lära mig att äta normalt, hoppas på att få äta "smalt". Inte smalt men nyttigt, inge äckligt o fett. Mer fullkorn o grönt

 

 

Annt än det, jo mitt ny ärs firande... Det började bra, inge frukost, inge lunch. Dagen innan hade jag haft hets och några dagar innan hade jag nog den äckligaste hetsen med kakor och skit. Men iallafall, sedan nyttig middag men sedan. DEM HADE CHIPS. En annan vän var med, hon har också ätstörningar, hon åt normalt och sådant. Men iallafall, chips och choklad bitar.. Äckligt. Imorse hade jag tänkt vara bra med inge frukost eller sådant men jag failade. En macka och en liten skål soyamjölk+flingor. Lunch var bra, en sallad. Men sen hets. Macka, flingor, äpple, tryffel, julvört, macka med keso, äpple och keso.. Äckligt..

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0