Fasta.

Igår var min första fasta. Det gick faktist jättebra. Jag var inte hungrig på hela dagen. Kände mig deprimerad och hade verkligen ingen aptit what so ever. Det enda jag åt var ett äpple som jag delade med J. Annars vart det mycket te och middag som senare kom upp igen.
Idag sak jag träffa världens bästa :D. Och skippa lunchen men ska kanske äta frukost idag. Funderar på att bara äta middag, de kommer tvinga mig. Men jag planerar att äta jobbiga saker omett tag faktist. Med G. Hon gillar sånt och jag måste börja bli frisk och med henne känner jag mig trygg. Så med henne ska jag äta choklad, fika, oboy och chokladpudding. Inte allt på en gång men ett steg i taget.

Saknar fina G sjukt mycket. Om du nån gång läser detta så vill jag säga att jag verkligen verkligen älskar dig. Jag ska bli frisk. Jag ska bli den du förtjänar. Känns inte som att jag är det just nu... Men saknar dig <3 Älsakr dig <3

Så till sist

Dagens intag:
Fruksot: en dl soja mjölk, ett halvt äpple och en halv banan(vad är de me mig, jag har ätit frukost varje dag)
Lunch: sallad och couscous, spydde
Middag: typ 4 slevar linssoppa + 2 lingongrova
Annat: 2 äpplen, 1 dl soyayoghurt

Ut: typ inget, bara gått lite

ÄCKLIG JAG ÄR.
Jag vill spy, har mat upp i matstrupen..

Död.

Jag käänner mig död. Inombords. Bara känns som att allt försvann. känner mig tom.
Allt bara poof. Jag orkar inget.Vill inte nåt. Vill bara försvinna. Aldrig vakna. Gå in i badrummet, ta kniven över handlederna och aldrig vakna igen. Det vill jag.

Aldrig igen gå till skoaln. Inte äta. Mår så dåligt när jag gör. Jag känner mig äcklig just nu. Ätit typ 3 portioner soppa. Två bitar bröd, yoghurt, mjölk, flingor, banan, äpplen. Vidrig.

Men det är inte därför jag vill försvinna.
Jag orkar bara inget. Att min flickvän bryr sig så mycket om den andra som också har Mia. Att ingen förstår. Att ingen vet vilket helvete jag lever. Bara för att jag ler betyder inte att jag inte satt och grät med fingrarna ner i halsen för bara fem minuter sedan.

Helvetes jävla skit!

Jag åt idag. MYCKET!! Varje facking måltid. OCH ÄCKLIGT MYCKET!
Fick precis reda på att en annan kompis har Mia och blev med ens super peppad. Jag sak inte äta. JAg ska träna. jag sak vara Ana igen. ingen hets. Inge mat. Kalorier. Jag ska bli smal.

Men jag vill ändå bli frisk men jag kan inte fortsätta äta såhär. jag har fysiskt ont i magen.


Jag är en lyckad hest

Hello sweet darling
Igår var det fest, det gick nästan super bra. Jag åt inge tårta, slängde allt. Jag hade en väldigt kär vän där, M. Hon har samma problem och är till stor hjälp bara att hon finns. Det gick bra. Jag sprang också, i ca 30 min. Sedan gjorde jag mina övningar men bara 75 situps.. Men på festen gick det senare sämre. Dem andra åt, och jag ville verkligen inte men kände mig så konstig så jag tog en macka med sallad, åt upp baa salladen men sen små-åt jag upp resten. Det är så dåligt av mig, jag måste kunna behärska mig. Sedan tog jag mer, en dl soja mjölk och ca 1/3 banan. Kände mig så äcklig efter det eftersom jag inte planerat nästan nåt. Jag fick total ångest och ville verkligen spy, min familj och några gäster hade tä Men middagen gick jättebra, jag gömde och spottade i glaset. Så ska jag göra. Eller inte egentligen. Jag vill bli frisk. Jag vill vara normal.

Aja, nu måste jag iväg till skolan. Wish me good luck!

Intag

Dagens intag
Frukost: 1 dl soja mjölk, 1 äpple, 1/2 banan= 32+62+50=144 kcal
Lunch: 1 sallad men spydde upp det pga att jag ätit lite sås och massa kryddor till
Mellis: 2 skålar soja mjölk+2 tsk oboy, 4 skivor banan, 1/4 äpple= 110 kcal
Middag: typ ett helt naan bröd, massa sås och ris(spydde upp nästan allt)

Ut. Promenerat i ca 1 timme, 50 sit ups, hade tänkt springa men firade 1 månad tsm me min flickvän...

Imorn blir det "äppelfestival", har lagt upp en plan så att jag skippar lunchen, hinner springa och undviker allt som triggar hets.

Förlåt

Det var så länge sedan jag uppdaterade. Jag har verkligen behövt skriva. Men min dator har stått i vardagsrummet framtills nu, efter bup mötena ville dem se hur länge jag satt vid datorn. Men nu har jag tillbaka den. Jag har verkligen saknat detta...

Jag har inte blivit bättre alls. Men jag har en flickvän nu :D. Hon är fantastisk och förstående angående mina problem. Hon har själv problem t.ex. hon är bipolär och mår dåligt ibland. Det är läskigt för jag vill inte att hon ska må sämre om jag delar med mig av mitt helvete.

Jag spyr nästan konstant just nu. Efter varje lunch den här veckan har jag gått in på toaletten för att få ut det. Jag skrämmer mig själv hur jag låtsas som att det inte händer. Som att jag är "normal". Jag sitter ena sekunden och gråter och äcklar mig, andra skrattar jag för dålig humor. Jag är verkligen vidrig...

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0