Matschema 24/4-2012

Frukost:
1. 2,5 dl yoghurt, 1 dl musli/1,5dl albran, en frukt(2 mandariner/kiwi=en frukt)
2.2 mackor, 1 skiva ost/macka, 1 tsk smör/macka, 1 kopp kaffe
3. 1 portion gröt, 1 frukt, 2 dl mjölk, 1 dl mjölk i gröten
Ute alternativ: 1 smoothie och en frukt
Mellanmål: kl 10
1. 1 macka, 1 skiva ost och 1 tsk smör och 2 dl juice/proviva/mjölk
2. 2 skorpor, 1 tsk smör, 1 skiva ost och 2 dl mjölk
3. 125 g yoggi, 1 banan och 2 dl mjölk/proviva/juice
Lunch: kl 12
135 g kolhydrater, 110 g protein, 35 g sås, 70 g grönsaker
3 dl mjölk/juice
Mellanmål: kl 15
1. en 125 g yoggi(helst soya), 2 digestiva kex/4 pepparkakor, 2,5 dl mjölk/juice/proviva
2. En macka, 1 tsk smör,2 tsk marmelad och 2,5 dl juice/proviva/mjölk
Ute alternativ: 1 keso snack burk och en smoothie(chiquita eller inocent)
Middag: kl.18
135 g kolhydrater, 110 g protein, 35 g sås, 70 g grönsaker
3 dl mjölk/juice
Kvällsmål: kl 20.30
1.En frukt, 2 dl juice/proviva/mjölk och en risifrutti
2. 2 dl yoghurt, 1 frukt och 1 dl musli
-Jag tar ALLTID mjölk eftersom det är färre kcal.
-Tar alltid äpple eftersom de har bara apelsin, banan, mandariner, äpplen och päron

Förvirring

Gud vad allt är knäppt nu, fick reda på av en behandlare igår att jag nt går upp i vikt. Jag förstår inte varför. nu har jag ätit precis allt, jag ahr höjt och bara trycker i mig mat men ack, nej. Så nu misstänker jag att dem kommer höja mitt schema igen... Orkar verkligen inte, jag är inte ens van vid det jag har nu. Idag kommer iallafal min behandlare, så vi kan prata om labb, permiss och dietisten. Ska ändra vissa saker, vill gärna byta ut skorpor till pepparkakor och en frukt om inte pepparkakor räcker. Jag är inte så glad med hur min kropp känns men eftersom jag inte gått upp i vik så är väl det bara min uppblåsta mage efter den här höjningen.. Nu vill jag bara hem, hatar att sitta i ätlabb, hatar skammen över allt, hatar näringdryck och hatar den här tristesen.

Tisdag

Ännu en dag till. Det är mycket bättre idag, sov bättre, mår bättre bara allmänt bättre. Igår på middagen gick det väldigt dåligt, satt med J. Hon sa saker som "prata som en människa" när jag grät och att det var väl inget att gråta över när jag brast ihop, hon trodde att det var maten, det var hur dåligt jag kände mig. Sedan när jag gett upp och fått näringsdryck så klarade jag inte att lägga mig i vilan, jag SKA inte göra det när jag mår dåligt.. Förra gången skar jag mig.. Jag förstår inte..

Raw Vegan Collard Wraps



Recipe Adapted from Betacyanin

Tjänar: 4 (gör 8 wraps)

Början till slut: 20 minuter

ingredienser:

4 stora sallad / spenat blad

1 röd paprika

1 avokado

2-3 gram alfalfagroddar

1/2 kalk

3 dl råa pekannötter

1 msk tamari (glutenfri sojasås)

1 tsk kummin (eller 1/2 tsk hackad vitlök och 1/2 tsk riven ingefära)

1 tsk olivolja, extra jungfrulig

Vägbeskrivning:

1. För att förbereda Collard blad tvätt blad, klipp benvit spindel på botten som inte har några blad och placera dem i ett bad med varmt vatten med saften av en halvcitron. Låt dra i 10 minuter. Torka bladen av med hushållspapper och använda en kniv tunt skär ner det centrala roten (att göra det lättare att böja bladen för förpackning). Se detaljerad förklaring med bilder här.

2. Skär avokado och peppar.

3. I en matberedare kombinerar pekannötter, tamari, spiskummin (eller vitlökingefära mix) och olivolja. Pulse fram kombinerade och klumpar blandningtillsammans.

4. Placera en Collard blad framför dig och lager muttern mix, paprika skivor,avokado skivor, en duggregn av limejuice och groddar alfalfa. Vika över toppen och botten

Asian Sesame Salad For One




2,5 koppar blandade grönsaker
1 morot, riven
1 grön lök, hackad
liten handfull koriander, hackad
½ dl Cashewnötter
1 dl edamame
1/2 gurka, riven (tillval)
1/4 avokado, skivade (tillval)
stänka sesamfrön
färskriven svartpeppar efter smak

dressing:
1 tsk risvinäger
1 tsk olivolja, extra jungfrulig
1 tsk agave sirap
1/2 tesked sesamolja
1 tsk tahini

Blanda ingredienserna tillsammans. Slänga med dina greener.

Agony

Jag har bara sånna kramper i magen. Känns inte som att jag orkar göra något alls. Igår ville jag inte resa på mig bara orkade inget alls. Och det är samma nu. Dessutom känner jag mig så ensam. Jag bara känner mig glömd. Jag vill att Ben ska komma på besök så jag kan få skratta lite, jag vill flyga till Schweiz för att träffa Paulina.

Porslin

Jag sägs gå framåt. Dem säger att man blir starkare, bättre. Men nej. Nu känns det bara som att vad som helst kan krossa mig. Som en skör liten porslinsdocka.

Hemma igen

Nu är jag på permiss igen efter några hemska dagar..
Det började med att jag fick köttfärsås och pasta till lunch. Sedan på tisdagen var det höjning. Det var hemskt. Stora portioner, utmaningar och bara jobbigt. PÅ onsdagen var det den värsta dagen. Först var det kyckling och ris till lunch, det är okej men när det är ris blir det så sjukt stora mängder känns det som, så den lunchen klarade jag inte. <och jag mådde så dåligt för jag satt där och grät medans behandlaren bara pratade över huvudet på mig... Senare samma dag kom en behandlare för att prata med mig.. Och gissa.. Hon vill sätta mig i labb! Varje måltid..gissa om jag grät mycket. Det bara kom som en chock för bara 2 timmar innan sa min behandlare att det gick bra och att jag ska flaggas för dagvård nästa vecka. Jag måste vara i labb för mina tvång och att jag stör andra. Men det värsta var att det kändes som att det gick bättre och hon bara sa till mig att jag vart nonchalant mot dem och bara dålig.

Så var det dags för middag..i labb. Jag satt med en jobbig behandlare. Och det värsta var att hon bara satt där. SA inget. Jag grät och grät och hon sa inget alls.. Sedan kvällsmål, då kom min pappa så jag slapp labb. torsdagen gick ännu värre.. Jag satt där och bara kände mig dum och dålig. Kunde inte göra något rätt. Det var som att jag var en marionettdocka som skulle styras. 10-mellis gick inte bättre... Sedan var det dags för lunch. Och utmaningen då var PANNKAKOR! Mm.... men en chock blev att man inte fick ha gränsaker till, så då ksulle det blivit 300 g pannkakor och 25 g grädde och 25 g sylt... Jag bara bröt ihop. Det var bara hemskt. Så den jag satt med erbjöd att byta med henne så jag fick kött, stekt potatis och brunsås. Det är äckligt och bara jobbigt. Men jag skulle få gå ut själv två gånger om dagen i 5 min om jag klarade utmaningen. Så jag åt. Men inte köttet, det skar jag i små bitar och bara svalde ner med mjölken... Det är dåligt och det sved i halsen men jag skulle aldrig ha klarat det annars. Efter var jag glad eftersom jag trodde jag skulle få belöningen men senare fick jag reda på att nej.. Det får jag inte.... Allt var bara i kras. Jag bara grät och grät. Ingen brydde sig ett skit.Återigen.

Vid middagen blev det..ja....pasta med liite räkor. Det kändes bara fel, räkorna räckte inte och det blev ca 70% pasta.. så jag krasade igen. Allt var bara jobbigt. Jag gröt och grät. Behanladren bara satt och sa saker, det kändes som att hon förlöjligade det. Hon vände att jag tagit kött emot mig... jag bara äcklades av mig själv för att jag tagit köttet. Så när en halvtimme var slut tog hon tallriken och kastade maten. Jag satt ihopkurad på stolen och grät, hon sa bara att jag skulle in i vilrummet. Jag ville inte. Jag mådde för dåligt... Men jag gick..och tog en rakhyvel som jag hittat dagen innan inne på toan. Och jag gjorde det. Jag grät och ville bara skrika och jag skar. Sår efter sår. Men sen slutade jag. jag skakade så. Jag tog upåp mobilen och skickade ett meddelande till en annan patient, bad henne att komma. Hon öppande dörren och förstod. Sprang och hämtade en behanldare och efter det blev det faktist bra. Han var så snäll och bra. Så det gick bra. Men så mycket på så kort tid...

Ärr.

Fan.. Har många nya sår.. Det svider. Ska förklara mer imorn.. Men det har varit en sån skit dag..

Full portion

Första lunchen med full portion. Det var hemskt. Det var kyckling med currysås och ris, en rätt okej rätt men det var så enormt. Alltså maten välde över på tallriken. Jag förstår inte varför portionerna ska vara så stora... Dem är större än normalt det vat jag. Det är inte lika heller, när det är ris eller pasta blir det HUR mycket som helst medans potatis är mer normalt. När det blir köttbullar är det ca 11 st! Alltså vem äter så många.... Iallafall, på lunchen var det svårt, jag mådde redan åligt sedan innan, eftersom jag tagit det nya 10-mellis alternativet(banan, 1 yoggi och 2 dl mjölk) som var större än dem andra. Men jag har funderat, vad är bäst? Frukt, yoghurt och mjölk eller 2 skorpor m. ost och smör med 2 dl mjölk? Skorpor är bara socker, kolhydrater med fett på med en rätt lätt yoggi till och kalcium rik mjölk medans en banan innehåller många vitamier, lägre fetthalt men iofs fler kcal på det alternativet. Det är så svårt.. Beslutsångest 24/7... Men lunchen åt jag inte upp, satt där i 50 min sedan tog behandlaren tallriken. Det värsta var att när jag satt där kom en och satte sig vid mig och bara låtsades som att jag inte fanns. Sa ingenting bara satt där, sedan kom en annan och dem började prata! Om typ teknologi och skit, det kändes så respektlöst. Jag kände mig så fel och dålig.. jag grät och hon sa bara "skynda på nu" lite då och då emellan åt när dem pratade och skrattade. Det var inte rätt. Sedan gick dem bara och lämnade mig ensam. Jag hatar det. Jag kan inte vara ensam. Jag bara klarar inte det. Så nu på 15-mellis. Det var okej, samma gamla vanliga, en smörgår, 1 tsk marmelad, 1 ts ksmör, 1 äpple och 2,5 dl mjölk. ME jag mår så illa hela tiden. Hatar den här höjningen verkligen och nu vill jag bara hem. Hem till den bra maten, hem till dem bättre alternativen och hembort ifrån dem här hemska behandlarna.
photo.JPG

Smoothie- Acai&Blåbär

Recept för två personer:

200g blåbär
100g fryst acaipuré
3 dl Tranbärsjuice
1 citron
2 msk agavesirap

Häll i samtliga ingredienser, pressa i citronen och mixa till du får en jämn smoothie. För en mer nötig smak blanda i 100g fryst guavafruktpuré.

 

 

Gammal bild

Här är jag påväg neråt. Jag tror den togs i typ oktober/november, kommer ihåg den tiden. Där hade jag nog inte ätit på 3 dagar...

Vart är samhället påväg??

Ginatricots skyltdocka... Ingen bra förebild. Fast nästan alla klädföretag har ju modeller som tjejer jämför sig med varje dag, så det här är inte mycket annorlunda. Nästan alla modeller är grovt underviktiga och jag tror ingen har mens längre, varför ska man uppmuntra sådannt? Varför ska flickor vara så pinnsmala utan kvinnliga former? En idé kanske är att många designers är homosexuella och vill hellre ha pojkar, även så behöver dem mindre tyg om det knappt är något där att klä.
Jag ser den här bilden nu som nåt hemskt och triggande. Att flickor, yngre än mig ska se sånt här. Jag vill absolut aldrig att nån ska behöva gå igenom samma sak som jag gör. Visst, jag vill ibland gå tillbaka till hur smal jag var förut och jag är ibland inte så sugen på behandling men nåt sånt här ska inte finnas. Ett sånt stort klädmärke som Ginatricot, med unga flickor som kunder ska väl inte gå ut och ha det här som "passformen", det "normala". När man kollar på en provdocka ska man se hur ett plagg kommer sitta, men de flesta är väl inte sjuka som handlar där eller? Den är urmärglad och förstörd. Det är revbenen som sticker ut och magen är organen och den lilla maten som kanske gått ner där. Ska nåt sånt stå i skyltförnstret?

Protein

Detta är hur 20 gram protein ser ut:
- 12 räkor
- 140 g vit fisk
- 140 g Quorn (kött substitut)
- 80 g konserverad tonfisk
- 170 g tofu
- 100 g tempeh (soja produkt som liknar tofu)
- 80 g Seitan (vegetarisk ersättning för kött)
- 3 sardiner
- 105 g ​​lax
- 250 g röda kidneybönor
- 1 skopa vassleprotein
- En hel platta av svampar
- 235 g linser
- 105 g ​​magert nötkött
- 200 g fettfri grekisk yoghurt
- 3 ägg
- 5 äggvitor
- 185 g edamame
- 180 g keso
- 90 g kycklingbröst


Mat

http://halsogladje.blogg.se/
Super bra recept! Hälsosam och fint :) Hon har lidit av en ätstörning och är motivation på att man kan äta häslosamt och vara frisk
http://frukostera.blogg.se/
FRUKOST! Roligaste målet på dagen, hon har så många olika varianter på allt, inspiration!
http://www.goodstore.se/
VÄRLDENS BÄSTA AFFÄR!! Dit sk ajag och införskaffa roligare mellis alternativ, där ska jag även få ha en fika-utmaning, dem har roliga smoothis , bars m.m
Två tjejer som lagar rolig vegansk mat och testar nya produkter
http://prettybalanced.tumblr.com/
Ännu bättre inspiration! Super bra recept(hitta dem genom att klicka på bilden)

Number on the scale

Pannkakor med rökt tofu, tomatröra & tzatziki

Pannkakor med rökt tofu, tomatröra & tzatziki

Recept för 4 personer
Gör först iordning tzatzikin och tomatröran. 
Stek sedan pannkakorna och till sist tofuskivorna.
Perfekt brunchtallrik som mättar!

Pannkakor
7 dl soja- eller rismjölk
4 dl vetemjöl
1 msk No Egg

Pannkakor (glutenfria)
7 dl soja- eller rismjölk
1 dl bovetemjöl
1 dl fullkornsrismjöl
1 dl majsmjöl
1 dl quinoamjöl
1 msk No Egg
1 msk krossade linfrön

Tomatröra
ca 10 körsbärstomater
1 röd lök (finhackad)
1 msk balsamvinäger
1 tsk agavesirap
färsk basilika (finhackad)
salt och peppar efter smak

Rör ihop ingredienserna och låt gärna stå någon halvtimme innan servering.

Krämig tzatziki på zucchini
1 stor zucchini (riven)
1 stor vitlöksklyfta
1 tsk rivet citronskal
ca 2 dl Yofu (sojayoghurt)
salt och peppar efter smak

Rör ihop ingredienserna till en jämn och krämig röra.

Real smoked tofu
Skiva tofun i tunna skivor och stek på medelhög värme, gärna  i en grillstekpanna.
Pressa över en skvätt citron.

Skärgårdstårta


10 skivor kavring
2 msk margarin
1 sour supreme
1 pkt vegetariska tigerräkor, finhackade alt 2 avokado
1 kruka finhackad dill
1 msk agarpulver
Salt & peppar
5 msk vatten
2 msk noriflingor
1 burk röd tångkaviar
2 tsk wasabipulver


Smula sönder kavringen och blanda tillsammans med margarinet. Platta ut i en pajform med avtagbar kant.
Lägg undan 1 msk sour supreme till wasabikrämen, häll resten i en skål och blanda ned finhackad dill, noriflingorna och tigerräkor (alt avokadon). Smaka av med salt och peppar.
Koka upp vatten och agarpulver och blanda tillsammans med sour supreme-röran.
Häll i smeten i pajskalet och låt stå kallt ett par timmar.
Bred ett jämt lager med tångkaviar.
Blanda wasabipulvret med 1 tsk vatten och sedan 1 msk sour supreme.
Färdigt att servera!

Wink.Wink.

Matschema 10/4-2012

Frukost:
1. 2,5 dl yoghurt, 1 dl musli/1,5dl albran, en frukt(2 mandariner/kiwi=en frukt)
2.2 mackor, 1 skiva ost/macka, 1 tsk smör/macka, 1 kopp kaffe
3. 1 portion gröt, 1 frukt, 2 dl mjölk, 1 dl mjölk i gröten
Mellanmål: kl 10
1. 1 macka, 1 skiva ost och 1 tsk smör och 2 dl juice/proviva/mjölk
2. 2 skorpor, 1 tsk smör, 1 skiva ost och 2 dl mjölk
3. 125 g yoggi, 1 banan och 2 dl mjölk/proviva/juice
Lunch: kl 12
135 g kolhydrater, 110 g protein, 35 g sås, 70 g grönsaker
3 dl mjölk/juice
Mellanmål: kl 15
1. en 125 g yoggi(helst soya), 2 digestiva kex, 2,5 dl mjölk/juice/proviva
2. En macka, 1 tsk smör,2 tsk marmelad och 2,5 dl juice/proviva/mjölk
Middag: kl.18
135 g kolhydrater, 110 g protein, 35 g sås, 70 g grönsaker
3 dl mjölk/juice
Kvällsmål: kl 20.30
1.En frukt, 2 dl juice/proviva/mjölk och en risifrutti
2. 2 dl yoghurt, 1 frukt och 1 dl musli
-Jag tar ALLTID mjölk eftersom det är färre kcal.
-Tar alltid äpple eftersom de har bara apelsin, banan, mandariner, äpplen och päron

10 april

Idag är en tisdag. 10 april. Slut på långhelgen. Idag har det hänt mycket. Började med att jag knappt sov nå på natten, Låg uppe och tänkte på vikte. Jag har som sagt börjat känna mig lite nöjd men jag vet att dem vill att jag ska gå upp i vikt. Jag bara känner hur mycket hat jag kommer ha för min kropp när jag väl kommit dit. Då kommer de lika gärna kunna lägga in mig igen för jag kommer hata mig själv så mycket. Iallafall, sedan innan lunch var det dags för dietist möte.. ja, vad hände? Jo, höjde till full-portion! Fy fan. Inte roligt.. OCH höjde till 3 dl dryck på lunch och middag...Allt detta följde med att jag fick köttfärssås och pasta till lunch. Gott lr hur?? NEJ. Inte roligt. Ikväll blir det nän äcklig fisk gratäng med potatis.. Sedan fick jag reda på att på torsdag blir det äckliga biffar till lunch(det var antingen det eller pannkakor.. vad väljer man?) Eftersom det var pannkakor som alternativ och min ebhandlare frågade mig vad som skulle vara mest okej vet jag det här. Iallafall, jag tod biff eftersom om jag tagit pannkakor är det inte så troligt att jag ätit något alls och med biff är ju potatis iallafall och det äter jag. Undra om jag går upp i vikt nu efter höjningen, om inte blir jag glad men inte behandlarna. Fast det är väl inte så troligt att jag inte ågr upp i vikt med all denna mat att trycka i mig....

Tillägnat Dig <3

Du är min bästa vän och jag saknar dig så <3. Behöver dig, önska att du kunde komma och hälsa på här <3 Det är dig jag vill ha mitt första fika med <3 DU får mig att känna mig trygg <3 Undra om vi kanske kan "skype-fika" O.o För jag vill komma tillbaka till hur det var förut. Tänk... Vi bakade, skrattade, fnissade <3 Du skrev världens finaste meddelande till mig och jag bara brast ut i gråt för åhh, vad jag saknar dig och gud vad det värmde mitt hjärta <3 för faktist så är du en av dem få som jag litar på totalt. Jag kände att jag kanske faktist var fin just för att du sa det <3 Flera har sagt det här men det är väl deras jobb... Och mitt ex(G) sa det men jag trodde inte alls på det. Men du, när du sa det betydde det så mycket <3 Så det här inlägget är till dig <3. Jag vill träffa dig och kasta färg som vi planerat, lyssna på indie-pop, se på film, skratta, rulla ner för en kulle, äta skråfflor upp och ner, prata, fnissa, sitta uppe till 4 på natten och bara leva. Jag vet att vi kommer förbli vänner, kanske bo tillsammans i en lägenhet i typ England eller Holland ;),
Aja..
Jag älskar dig Paulina, min bästa vän.
Btw, detta är Marina från Marina and the Diamonds. Du berättade om dem och sa att hon var vacker och inte pinnsmal. Jag instämmer, hur vacker som helst och inte benig. Ännu en inspiration.

Back. Again.

Här på HDV igen. Efter en..ja..intressant helg. Hatar verkligen att komma tillbaka hit. Känns inte som att jag passar här. Jag ser inte sjuk ut. Jag äter, jag börjar tycka om min kropp(bara lite saker jag vill ändra på), är såå rädd att gå upp i vikt nu när jag börjar trivas. Hemskt. Vill stanna som det är nu. Som jag ser ut nu. (Förutom mina armar och min nedre rygg...) LÄser en blogg av Elsa Billgren. Hon inspirerar mig verkligen. Hon gillar sig själv och är storlek 40. Jag tycker att hon är fin. Tror inte att jag skulle passa som det men det gör mig bättre tillmods att ens vara storlek 34/36. Hon klär sig i vintage, på den tiden behövde man inte vara pinnsmal för att vara modell. Den tiden var bra, jag passar i dem klänningarna och ser inte hemsk ut. Det var en bra tid(förutom förtrycket mot kvinnor men jag skulle säga att det nästan är värre nu!). Eftersom det är så många som hatar sig själv.

Sucré means sweet

Hej svejs! Nu är jag på permission hemma. Det är väl okej, läser bloggar och bara slappar.. Lite tråkigt.. Nästan alla har ålt på påsklov, synd att jag inte kan göra det. Försöker bli okej med allt. Att jag kommer behöva bli större. Men nu funderar jag på en sak.. Att jag är okej med det så länge det kan fördela sig lite, för nu ser jag hemsk ut. Jag har en såå smal midja men en enorm, uppblåst mage, jag har stor alår men ingen byst, bred höft, när kan det fördela sig? Eller gör det ens det? Jag vill bara träna mina armar lite, det är dem jag hatar mest just nu. Men ärligt talat börjar jag bli okej med min kropp. Ja, fatta! Jag har storlek 34/36, det är helt okej. Jag gillar min smala midja, mina lår är rätt okej antar jag. Och jag har börjat gilla mina ögon. Jag har insett att jag har väldigt bra hy. Sant att jag bara gillar mig själv när jag har sminkat mig och klätt upp mig men det är väl nåt iallafall??

Lana Del Rey

Hon är min nya inspiration!
Väger ca 55 kg och är 170 cm lång. Nästan som mig, eller min målvikt iallafall(delmål men jag hoppas på att det kan bli min målvikt). Hon är inte pinnsmal, inte underviktig. Hon har ett bmi på 19, vilket som är hälsosamt. Hon ser bra ut tycker jag iallafall. Hoppas att jag skulle jkunna se så bra ut när jag nått det.

Matschema.

Igår fick jag tydligen reda på att... *trummvirvel....* Jag måste höja igen... Tydligen går jag inte upp i vikt.. Min behandlare ville höja till full portion. Det klarar jag verkligen inte. Inte här.. Jag klarar inte mer av den här skit maten. Men jag blir liksom lite glad ändå. OCh kanske inte berättat men jag känner migo okej. Det enda jag typ hatar med mig kopp just nu är mina armar. Jag är okej md mina ben, min mage och definitivt min midja. Framsteg! Ska nog berätta för min behandlare idag.. hoppas hon tror mig iallafall.
Ser ni, hon är inte pinn-smal och jag tycker iallafall att det är fint!

Här igen

Kom tillbaka i söndags. Stannade extra på lördagen för att jag fick feber och orkade inte åka till Mando igen..
Helgen. Ja, hur gick det då? Hmm.. Det gick väl okej antar jag. I fredags gick jag på bio, det var såå roligt :D. Såg Hunger Games med Ben, väldigt roligt. Sedan var det sushi till middag, man ska äta 10 bitar.. jag åt 7.... Vet inte varför jag var så dum men det gjorde jag.. Jag åt kvällsmål och det gick. Lördagen blev konstigare. Jag vaknade och var verkligen inte hungrig, eller sugen. Men åt frukost. Sedan kom 10-mellis.. Det var så svårt.. Åt bara en macka(ingen dryck), sedan kom lunch och jag var på SÄMST humör. Min pappa pratade om pasta och skit, jag ville ju inte ens äta. Men jag övertalade honom att det skulle bli tork oc potatis.. Det var svårt men jag åt. Sedan var jag bara hemma, inget hände. Somnade i soffan för att jag hade feber.
På söndag var jag, min pappa och några vänner och fågelskådade. Hade gjort i ordning lunch innan, blev räk och matvete sallad. Såg så enormt ut i ladan men åt. Vi gick i ca 4 timmar och jag frös som bara dem. Sedan gick vi på kafé , jag tog en te, min pappa tog en kaka och vännerna delade på en liten paj. Var såå svårt. Jag ville ha, men ändå inte.... För jag visste pm jag blev ensam med det skulle det sluta på toaletten, det var starkt. Jag stog emot. Det var den värsta halvtimmen... Bara satt och stirrade. Så jag blev på rätt dåligt humör. När jag kom hem var det dags för eftermiddags-mellis. Frukt och en macka. Det åt jag och sedan åkte jag till Mando. Min pappa envisades med att han skulle förlja med men jag ville verkligen inte det.. Eftersom jag hade planerat att äta en  bulle. Ensam..  Så jag blev så sur. Men tillslut gav han upp och jag fick åka själv. jag köpte en bulle, ville köpa mer men hade inte råd. Iallafall. Sedan när jag skulle äta den. Jag tog en tugga. Sedan hindrade jg mig själv. Jag tänkte bara

Vad fan gör jag?
Jag vill ju vanligtsvis inte äta?
Det här är inte rätt.

Så nu känner jag mig lite stolt eftersom jag inte åt bullen. Så när jag kom fram var det dags för middag, fisk som vanligt. Det gick. Men när jag var här. Det kändes inte rätt. Ville verkligen inte vara här. Det kändes så fel. Jag vill gråta. Men jag kan inte. Jag känner extrem ångest men den kommer aldrig ut. Det är som att den ligger och kryper. Är alltid obekväm på nåt sätt.

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0