Love Stories

Restless
 De finner varandra på en begravning. Enoch är "besatt" av döden efter han förlorat sina föäldrar och Annabell har cancer så hon vill på ett sätt förbereda sig. Båda vet att hon kommer dö men de lever ändå. De får bara ungefär en månad tillsamans men den är lycklig. Det är en annorlunda kärlekshistoria som får en att storgråta.
 
500 Days of Summer
Den börjar med "This is not a love story"
Den är fin, sorglig men ger hopp ändå. Musiken är OTROLIG. Jag menar verkligen OTROLIG. Summer tror inte på kärlek men Tom gör det. Den följer en relation och hoppar från första gången han ser henne till när hon gjort slut. Från kärlek till allt med henne till djup förakt. Fin, hjärtekrossande och indie.
 
Love Me If You Dare (Jeux d'enfants)
 En fransk kärleksfilm. Färgskalan på filmen är färgstark och glad. Den är komisk men väldigt mörk. Precis som de bästa filmerna ska vara (enligt mig). Det börjar med en barnlek som fortsätter hela uppväxten, till vuxenlivet. De utmanar varandra till att göra saker. En sak var att han skulle lämna sin fästmö vid altaret. Alla vadslagningar är på allvar. Dödligt allvar.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fight. Never give up.

In recovery, det går upp och ner med humöret. Allt är ju inte alltid bra alltid..

RSS 2.0